Péter bácsi forditásai

Péter bácsi forditásai

A kínai befektetők a korrupt hivatalnokok agyonlövését javasolják Kievnek

2016. december 10. - szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja

A kínai befektetők a korrupt hivatalnokok agyonlövését javasolják Kievnek

A kinai Népköztársaság potenciális ukrajnai befektetőit  zavarja a háború, a hivatalnokok fiatalsága és a korrupció. Ez utóbbi  ellen a kínaiak a saját módszerüket- az agyonlövést - javasolják.  És megerősítik, hogy az efféle akadályok nélkül a két ország közti együttműködési potenciál egyszerűen hatalmas lenne- elsősorban az építőipari, energetikai és mezőgazdasági területeken.

Ezt az Anhui külgazdasági építőipari társulás elnök-helyettese Chzhan Chhunhua  jelentette ki, közölte a  Hromadske rádió. http://istochnik.info/ekonomika/item/13609-kitajtsy-ne-ponimayut-pochemu-ne-rasstrelivayut-ukrainskikh-chinovnikov-korruptsionerov.html.

Szavai szerint a közös projektek iránti rendkívüli érdeklődés ellenére a kínaiakat a majdan utáni Ukrajnában természetesen a háborún kívül, sok minden zavarja.

"Miért olyan fiatalok Önöknél a miniszterek és miért cserélődnek oly gyakran? A kínaiak nem értik, hogy a korrupt hivatalnokokat miért nem lövik agyon, mint nálunk"- sorolta népe kérdéseit az ukrán rendszer hatóságainak Chzhan Chhunhua.

Külön hangsúlyozta azt is, hogy sok éve dolgozik a FÁK területén és úgy gondolja, hogy Ukrajnának nagyon erős befektetői vonzereje van.   És Chzhan  úr véleménye szerint ez a vonzerő még nagyobb lenne, ha a tolvaj ukrán vezetés legalább egy részét falhoz állítanák. 

A bejegyzés trackback címe:

https://koszovoukrajnanakkemenylecketad.blog.hu/api/trackback/id/tr2012003624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása