Péter bácsi forditásai

Péter bácsi forditásai

"Fél lábbal" Európában: Ukrajnában nyíltan követelték a zsidók elűzését az országból

2017. január 25. - szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja

"Fél lábbal" Európában: Ukrajnában nyíltan követelték a Zsidók elűzését az országból

04 Jan 2017 18:04
view24536

Ukrajna már régóta próbálja bizonyítani, hogy ő "Európa". Csak minden mutató szerint le van maradva tőle. Hol gazdaságilag képtelen utólérni, hol a politikában bukik meg.  Se vizummentesség, se Európai Unió.  Az egyetlen dolog, amiben Ukrajna Európára hasonlít- Oroszország nyílt útálata. De még ez sem sikerül nekik. Túl sokan köpnek a korlátozásaikra. Viszont ez év elején az ukránok egy olyan tettet követtek el, mely őket vagy teljesen elfordítja az európai irányvonaltól, vagy a múlt század Európájának szívébe , a náci Németországba kergeti őket.

фото: ukraina.ru


Január elsejéről másodikára virradó éjszaka Ukrajnában ünnepélyes fáklyás felvonulások történtek. De nem a jóról és fényes jövőről beszéltek, ahogy ez mindenütt Új Évkor szokás. A náci sorok fenyegetően rázták plakátjait és ijesztő jelszavakat skandáltak.  Ukrajnában nyíltan csinálták azt, amit sehol máshol nem engednek meg maguknak az emberek. Jude--gety" (Zsidók-kifelé) kiáltozták a nácik. és a Jude szó német változatát használták, mely a hitleristákra volt jellemző. 

A nácik követelése, a zsidók kiüldözése az országból fájdalmasan emlékeztet a múlt század Németországára.  Hiszen Hitler pont ezekkel a jelszavakkal vonzotta magához híveit. Bármely más országban a hatóságok legalább is óvatosan jártak volna el. Egy fegyelmezett országban nyomoztak volna, vagy egyszerűen ezeket az embereket elzárták volna a vonulás idejére.  Azonban Porosenko és csapata hallgatnak.  Mit jelen ez valójában?

Az a benyomásunk, hogy Kiev köp az országban fellépő náci megnyilvánulásokra.  Mindenesetre senkit sem büntettek meg, még azért sem mert embereket gyalázott.   Mintha a "Független" Ukrajna hatóságai is azt akarnák, hogy a "Jude" távozzanak.   Már csak arra kell várnunk mikor növeszt Porosenko "kefét" a felső ajka fölé.

http://politpuzzle.ru/50179-odnoj-nogoj-v-evrope-na-ukraine-otkryto-potrebovali-izgnat-evreev-iz-strany/

A bejegyzés trackback címe:

https://koszovoukrajnanakkemenylecketad.blog.hu/api/trackback/id/tr4312129545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása